Et klassisk triks for å redusere behovet for oppvask er å sette av middagrester til neste dag. Det gjorde jeg i går når jeg kokte rømmegrøt, den siste porsjonen kjølte jeg den i en skål i kjøleskapet med spiseskjeen oppi og plastfolie over. Den smakte godt i går som var middagen, mye bedre enn ferdig rømmegrøt som kjøpes i butikk. Jeg skal gjøre det samme i kveld, men da skal jeg lage bønnegryte som er en gryterett. Den siste porsjonen skal jeg ha oppi skålen, men skjeen oppi og plastfolien (samme måten som rømmegrøten).
Ferdigmat lures jeg aldri av, da er det bedre å lage hjemmelaget pizza og fryse 3/4 deler av pizzaen som blir ferdig middag, eller på andre måter.
Som jeg har skrevet mye om tidligere i bloggen, så er jeg redd for å ikke ha jobb etter videregående. Jeg vil gjøre best mulig inntrykk i bedriften jeg dette skoleåret skal bli utplassert i. Det kan være at bedriften ikke har mulighet til å ansette meg, men det får jeg tenke mer på når jeg kommer så langt neste år.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar