tirsdag 9. oktober 2012

Internett er veldig godt utbygget

Det var iskaldt i soverommet når jeg våknet til klokkeradioen i dag. Vinteren nærmer seg og temperaturen er 7 grader på dagtid. Jeg er bare inne, fordi det er så kaldt ute. Jeg ser ofte mørke skyer på himmelen, men det har sluttet å regne så mye. Jeg hadde litt problemer i går med at det regnet på vinduskarmen når jeg luftet ut soverommet i går kveld, men det problemet har jeg ikke hatt i dag. Jeg lufter nå ut mest mulig i tilfelle det skulle begynne å regne.

Det er blitt vanlig å ha mobilabonnement som gjør mulig å surfe på mobilnettet og betale fast pris hver måned. Jeg har ikke et sånt abonnement, men jeg kjenner mange som har det. Jeg leste i Haugesunds avis om at det stadig blir flere mobilabonnement i hele verden. Sånn det for tiden ser ut som blir det vanligere i framtiden med mobilabonnement. Les artikkelen her.

Jeg tror fiber internett blir vanligere for hvert år som kommer og det blir mange steder bygget ut. Men jeg tror fortsatt at de fleste har vanlig ADSL bredbånd hjemme, men fiber er mye raskere og stabilt. Det er en fordel hvis mange skal bruke et trådløst nettverk samtidig at det er raskt og stabilt. Haugaland Turbonett selger trådløst bredbånd med høy kvalitet. Du må kunne se en av senderne og ha antenne huset, men det er mye raskere enn ADSL bredbånd. Les mer om dette her.

Internett er veldig godt utbygget og trådløse nettverk er veldig godt utbygget. Jeg har ikke trådløst nettverk og trenger ikke det. Hvis jeg i framtiden skulle få behov for det, vil jeg at nettverket skal hete det samme som adressen til denne bloggen. Jeg tror ikke det vil gi meg flere lesere, men det blir et alternativ til gratis reklame for bloggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar